Lajm i madh për Shqipërinë, vjen në Tiranë kampionati europian universitar

0 commentsUncategorized

Federata Europiane e Sportit Univeritar (EUSA) i ka besuar organizimin e Kampionatit Europian për vitin 2021 Federatës Shqiptare të Sportit Universitar (FSHSU). Kampionati do të mbahet në Tiranë. Presidenti I EUSA, Adam Roczek, në një letër drejtuar FSHSU-së ka përgëzuar Presidentin e saj, z. Besnik Veliu për këtë arritje të madhe për zhvillimin e sportit ….  Read More

FSHSU përfaqësohet në takimin e ambasadorëve të Javës Europiane të Sportit

0 commentsUncategorized

Federata Shqiptare e Sportit Universitar u përfaqësua me sukses në takimin e Ambasadorëve të Javës Europiane të Sportit organizuar nga Komisioni Europian në datat 18-19 qershor, 2019. Përfaqësuesit Shqipërisë z. Arian Pano dhe z. Xhafer Rakipllari, patën mundësinë të takonin Komisionerin Europian për Arsimin, Kulturën, Rininë dhe Sportet, z. Tibor Navrascisc, të cilin e njohën ….  Read More

Presidenti i FSHSU, vizitë pune në Kroaci

0 commentsUncategorized

Në vijim të takimit në Asamblenë e Përgjithshme të EUSA-s në Madrid, Spanjë, Federata e Sporteve Akademike të Kroacisë, ka ftuar Presidentin e Federatës Shqiptare të Sportit Universitar, z. Besnik Veliu dhe Presidentin e Shoqatës Sportive Studentore të Universitetit të Sporteve Tiranë, z. Ferdinand Canaj për të zhvilluar një takim zyrtar me qëllim diskutimin dhe ….  Read More

FSHSU kremton Ditën Botërore të Sportit Universitar

0 commentsUncategorized

Për të tretin vit radhazi, FISU festoi 20 Shtatorin si Ditën Ndërkombëtare të Sportit Universitar, shpallur nga UNESCO me iniciativë të Federatës Ndërkombëtare të Sportit Universitar. Dita Ndërkombëtare e Sportit Universitar mbart këtë traditë për të sjellë frymë bashkëpunimi midis Komuniteteve dhe synon të konfirmojë rëndësinë e sportit në universitete dhe rolin e tyre në ….  Read More

Shqipëria i bashkohet nismës BeActive!

0 commentsUncategorized

Viti 2018 bashkoi 32 shtete dhe 41 partnerë Evropianë për të inkurajuar shëndetin,lumturinë dhe ekskluzivisht shoqërinë #BeActive.Të jesh aktiv është më e lehtë sesa tingëllon! Për Federatën Shqiptare të Sportit Universitar ishte nder dhe privilegj që mori përsipër, për herë tëparë,organizimin e kësaj jave, posaçërisht në datat 23-30 shtator 2018.Qëllimi i kësaj jave ishte: të ….  Read More